Zaterdag 28 april 2018

28 April 6:30 uur

Wakey, wakey.
Zo staat het ontbijt aangekondigd op de menukaart van vliegmaatschappij Virgin Atlantic. Vers seizoen fruit, heerlijke Griekse yoghurt en een compleet Engels ontbijt. Erg Europees, maar niets is minder waar, want we vliegen op dit moment juist boven de grens van Zambia met Botswana. Nog 1,5 uur en we landen in Johannesburg. Spannend allemaal hoor, zo met het hele gezin inclusief 3 kleinkinderen. De reis vanaf Nijverdal naar Düsseldorf, Londen en nu Johannesburg is goed verlopen.

Voor de allerkleinsten is het wel wat lastig, ze doen veel indrukken op, de regelmaat is even weg. Dat ligt zeker niet aan de goede zorgen van het cabinepersoneel en de voorbereidingen van Janny. Voor de baby’s en moeders zijn er keurig de ruime zitplaatsen geregeld inclusief wieg. Geeft weer veel vertrouwen voor de rest van onze reis.

Op het vliegveld worden we hartelijk begroet door Janny en Paul. Alle koffers in de aanhangwagen en op weg naar een lekkere bak koffie met gebak. Daarna even wat inkopen in de Pick en Pac voor de lunch van vanmiddag en op weg naar Soweto.

Daar hebben we het Nelson Mandela museum bezocht. Het huis waar hij heeft gewoond. Ook nog het huis waar bisschop Tutu gewoond heeft.

Aan deze straat was een gezellig marktje gaande en er werd gezellig gedanst.

Toen door naar het voetbalstadion waar Nederland in 2010 de WK-finale verloor van Spanje. Daarna op een heerlijke picknick plek onze broodjes genuttigd.

Rond 14:30 kwamen we aan bij onze overnachtingsadres Arum Lily, een prachtige locatie inParys. We hebben er ’s avonds heerlijk gegeten en daarna vroeg naar bed. Een beetje slaap inhalen van twee lange dagen.

Blog gemaakt door Rudi

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Share This