Zaterdag 14 april 2018

In alle vroegte werden we gewekt het geluid van de golven van de oceaan. Vroeg zagen we Greet en Janny langs het pad naar het restaurant lopen. Wij gaan met het busje. Tijdens het ontbijt genieten we ook van de golven die hoog tegen de rotsen opspatten. Rechts is de oceaan en links het nationale park. Het is stralend weer als we naar Monkeyland rijden. Eerst genieten we op een mooie plek ontspannen van heerlijke koffie. In Monkeyland worden apen uit de hele wereldwijd opgevangen die als huisdier gebruikt zijn of op een andere wijze misbruikt zijn. Petten, brillen en andere voorwerpen op het hoofd kunnen door de apen gekaapt worden. We krijgen een prima gids mee. Ze vertelt van alles over de primaten en apen. Deze zijn zeer fotogeniek. Ze spelen volop om ons heen. Ze rennen dwars door onze groep heen. Het is fantastisch om deze- meest kleine apen- in het echt om ons heen te zien. De hangbrug vormt voor sommigen een mooie uitdaging. Geen aap te zien. Ze slingeren achter ons aan.
Na de apen wandelen we naar ‘ Birds of Eden’. Hier zijn vogels uit verschillende delen van de wereld te zien. Opnieuw worden er vele foto’s gemaakt.
We rijden naar de plek waar we koffiedrinken. Elsie vertelde haar over het werk van de vrouwen die prachtige voorwerpen van kralen maken. Er zijn op deze plek verschillende winkeltjes met mooie producten. We lunchen op deze mooie plek. Het staat niet op de kaart maar Janny zorgt dat er pannenkoeken gebakken worden.
We rijden naar Bloukrans waar vanaf 218 m hoogte bungyjumpen plaatsvindt. Wij zien iemand naars beneden gaan. Bijzonder om te zien, maar niemand heeft behoefte om zo’n sprong zelf te ervaren.
Dan staat er de wandeling naar de Suspensionbridge, 7 meter hoog, 77 meter lang. Grandioos zijn de hoge golven die we van uit de hoogte op steeds

andere plekken kunnen bekijken. Elke keer zijn de golven weer prachtig. We hebben een prachtige dag. Het enige dat er aan ontbreekt, is goed internet, maar dat neemt niet weg dat we genieten.

 

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Share This