Woensdag 13 november 2019

Na een goede nachtrust is bijna iedereen vroeg wakker.  Om 6.30 schijnt de zon al volop en de hele groep is buiten aan het genieten van kwetterende vogels en de prachtige natuur. Om 8.00 uur schuiven we samen aan tafel voor een uitgebreid ontbijtbuffet, we laten ons dit goed smaken.

Daarna  vertrekken een deel van ons wandelend (ong. 30 min.) de rest gaat bij Younes in de bus naar de roofvogelshow die als eerste op het programma staat. Dit begint om 10.30 uur  dus we zijn mooi op tijd om nog even rond te kijken naar die grote vogels. Intussen is de temperatuur al opgelopen tot zo’n zonnige 28 graden.

We zien een gigantische mooie show van de havik, adelaar, slechtvalk, vis-arend, uil en buizerd… erg indrukwekkend om te zien. Daarna heeft iedereen wel zin in een kop koffie, dus we gaan naar Farhills Bakery, hier hebben ze volgens Janny erg lekkere koffie. Dit is een mooie plek met inderdaad heerlijke koffie om te genieten van de weide’s met zebra’s blesbokken en springbokjes. Ook de bloemen en sprinkhanen niet te vergeten.

Terug naar onze  accommodatie waar we volop genieten van een geweldig lunch- buffet… het ontbreekt ons werkelijk aan niets bij Afrika Reizen. Daarna even tijd voor onszelf om evt.te zwemmen, wandelen of lekker te relaxen.

Om 14.45 verzamelen we ons bij de bus, waar Younes ons naar de Drakensberg Boys Choir school gaat brengen. Dit is een internaat voor jongens van 9 tot 15 jaar en komen uit heel Afrika, om zich voor te bereiden op het leven met muziek, fysieke en sociale ontwikkeling in een christelijke omgeving. Om op deze school te kunnen verblijven moeten ze eerst auditie doen om toe gelaten te worden. Naast hun gewone school trainen ze iedere dag 2 uur om te zingen en te dansen. Zo mooi om te zien hoe deze jongens zich inleven in muziek en dans. Dit is pure topsport… aandoenlijk om te zien en ontroerend.

So as the boys said: ‘Every person is an artist in his own way.’

Tegen  17.00 rijden we terug naar Champagne Castle om terug te kijken op weer een super mooie, warme en geslaagde

Jose

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Share This