Wandelen en vliegeren

Donderdag 10 januari 2019

Vandaag staat de Kingfisher Trail op het programma, een wandeltocht 6 km. Onderweg gaan we met een pontje naar de overkant en daarna verder naar de waterval. Het is heerlijk weer en de pas zit er goed in. Na ongeveer 3 uur zijn we terug. We gaan eerst koffie drinken bij Flava, de lekkerste in Wilderness…vind ik. We laten het ons lekker smaken, want daarna gaan we weer verder met de volgende activiteit.

Dan staat er een nieuwe activiteit op programma, namelijk paragliding. Vier mensen durven het aan en we rijden naar en bepaalde hoogte. De oudste deelneemster, 75 jaar gaat als eerst. Ze geniet met volle teugen en ze “glijden” boven de zee, geweldig hoe leuk ze het vindt.

Daarna volgen er nog 3 mensen en ook zij genieten enorm en glimmen aan alle kanten. Ze zitten samen met een vliegenier genaamd Jan in een soort zitzak, dus het is absoluut veilig. Het duurt 15 minuten per keer. Het blijkt een succes en staat vanaf nu op het programma. Je ziet maar weer, het heeft niks met leeftijd te maken.

Na de paragliding kan iedereen doen wat ze zelf willen. Wilderness is een klein dorpje met leuke restaurants en winkeltjes en altijd gezellig druk.

‘s Avonds eten we bij Salinas en het is weer gezellig. Na afloop gaan er nog een paar naar een plek met live muziek, maar ik zoek mijn bed op.

Het was weer een leuke dag en zie ernaar uit wat morgen brengt. Goed om te vermelden dat Paul ons elke dag weer veilig van A naar B brengt. Hij is altijd gut te passe en houdt van grapjes. Maar belangrijk is dat mensen zich veilig bij hem voelen in de auto.

Paul en Janny

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Share This