Van Posbomen en Blauwe Olijven

Na een heerlijk ontbijt vertrekken we richting Wilderness voor de volgende overnachting. Via Volmoed rijden we de Robertson Pass waar we van prachtige vergezichten kunnen genieten. We komen aan in Mosselbaai, de plaats waar Paul woont. Het ligt aan de Indische Oceaan en heeft hele mooie stranden met hoge golven. Er zitten hier dolfijnen, maar we zien ze niet.

Bij Baruch genieten we van een heerlijk kopje koffie en daarna brengen we een bezoek aan het Bartolomeüs Dia’s museum, een Portugees die als eerste Europeaan voet aan wal zette. Hier vinden we de replica van de VOC. In 1487 is het schip van Portugal naar Mosselbaai gevaren. Er werd ook post meegestuurd met een speciale stempel. Er staat nog een Posboom bij het museum die 500 jaar oud is. In het andere gebouw vind je fossielen, schelpen en koralen. Na het museum gaan we de supermarkt in voor de lunchinkopen. Dan lopen we richting de vuurtoren, waar we ons de lunch goed laten smaken. 

Door naar Wildernis, 60 km verderop waar we 2 nachten zullen blijven. Het is een schitterende overnachting, waar we ons de komende dagen uitstekend zullen vermaken.

‘s Avonds eten we bij De Blue Olive, we zitten buiten en het is erg gezellig.

Sientje

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Share This