Van Bethlehem naar Drakensbergen

Vandaag een reisdag. We gaan van  Bethlehem naar de Drakensbergen. Maar eerst een tussenstop in Clarens voor een lekkere koffie en wat winkeltjes.

We verlaten onze mooie accommodatie  Lavender Hill, waar we een prima verblijf hebben gehad, met veel gezelligheid en heerlijk eten. We gaan na de koffie en de knusse winkeltjes nog even retour naar onze accommodatie om een vergeten iets op te halen. Daarna is ons vertrek een feit en kan de volgende dagtrip beginnen, op naar de Drakensbergen. De hoogste bergen van Zuid Afrika 3500 meter hoog en 1000 km lang. Onderweg spotten we nog verschillende dieren en zien prachtige herfstkleuren.

Hoe bijzonder is het om te ervaren dat we na 24 uur reizen, zo van het vroege voorjaar in Nederland overstappen naar de herfst in Zuid Afrika.

We rijden uit de provincie Vrijstraat de provincie Kwazulu Nathal binnen. Hier wonen de meeste Zulus, via de Olivierhoek bergpas. Na een mooie tocht arriveren we bij ons nieuwe onderkomen, altijd een verrassing hoe dat er nu weer uitziet. We kunnen zonder enige terughoudenheid zeggen een prachtig accommodatie met een magnifieke ligging.

Champagne Castle Hotel.

Hier worden we verrast met een divers en mooi lunchbuffet. De middag is vrij, een aantal gaan de omgeving verkennen een ander settled zich op het terras om te genieten van het prachtige uitzicht.

Deze blog is geschreven door Gerrie.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Share This