Swellendam, Kaapstad en afscheid nemen…

Vrijdag 19 oktober

Op naar het vliegveld en mooie afscheidswoorden.

Na een heerlijk ontbijt vertrekken we richting Kaapstad. We zien voor we vertrekken toch nog een paar walvissen, het blijft geweldig om te zien.

Het is een beetje druilerig weer, maar het is lekker zacht weer.

Na een paar honderd kilometer stoppen we in Swellendam bij Old Gaol voor koffie met gebak.

Nog ruim 250km te gaan naar Kaapstad voor de vlucht terug naar Nederland. Deze is om 23.20 uur, dus we hebben de tijd. We gaan heerlijk lunchen bij Beliza in Kaapstad en laten het ons goed smaken.

Piet begint met een praatje voor Younes, onze tourguide en chauffeur. Allemaal lovende woorden en iedereen was blij met hem als tourguide. Een vriendelijke man die veel uitleg gaf tijdens de reis. Mensen voelden zich helemaal veilig bij hem. Al was het Afrikaans soms een beetje moeilijk te verstaan, maar hij heeft zijn uiterste best gedaan. Een gezellige man met veel grapjes en humor.

Younes geeft aan dat het de eerste keer voor hem was met Nederlanders en best een beetje nerveus was. Maar toen hij de groep en mij zag, wist hij gelijk dat zit wel goed. Hij vond het fantastisch en prijst ons om onze vriendelijkheid. Hij heeft genoten van ons allemaal. Wat Younes betreft zou hij graag nog een keer met Nederlanders op stap gaan met mij als reisleider.

Gerard bedankt Janny voor de goede zorgen, haar creativiteit op momenten dat het nodig was. Maar ook hoe ze de groep in de gaten hield. Een echt mensen mens!

Janny tenslotte bedankt de groep en Younes. Wil je het leuk hebben, dan moet je dat samen doen. Niemand kan dat (gelukkig) alleen. Ze prees de groep om hun interesse in alles wat met de natuur had te maken. Maar ook de flexibiliteit en de eenheid in de groep. Ieder persoon had zijn eigen positieve inbreng tijdens de reis. Younes om zijn deskundigheid, gezelligheid en vriendelijkheid.

Kortom, het was een geweldige reis.

Wordt nog heel lang nagenieten!!!

Gemaakt door Janny.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Share This