Reizen op maat

Reizen op maat

Wil je alleen, samen of met familie/vrienden op stap? Heb je geen zin om alles zelf te regelen, maar je wilt heel graag naar het mooie Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho?

Dat kan allemaal!

Afrika Reizen maakt in overleg met jou/jullie een reisschema op maat  en regelt alle accommodaties en excursies. Bekijk onderstaande opties. Mail naar info@reisnaarafrika.nl voor meer informatie.

 Alleen of samen op reis met auto/chauffeur.

Afrika Reizen maakt,  in overleg met jou een reis op maat. Dit geldt ook voor de prachtige excursies! Afrika Reizen regelt het allemaal. Het samenstellen van de reis geldt voor Zuid-Afrika, Swaziland of Lesotho.

De chauffeur is een Zuid-Afrikaan en verstaat dus de Nederlandse taal, wat heel erg handig is. Hij weet heel veel over het land te vertellen.

Afhankelijk van de reis, excursies en welk soort accommodaties je wilt overnachten, wordt de prijs vastgesteld. Dus een reis zoals jij het graag wilt.

Met vrienden, familie op reis met chauffeur.

Wil je samen met je familie/vrienden op stap? Geen tijd/zin om alles zelf te regelen? Wil je een reis op maat? Dat kan!

Samen met Afrika Reizen stel je je eigen route samen. Afrika Reizen regelt verder de accommodaties en eventueel excursies.

Vliegtickets regelt Afrika Reizen, maar kun je ook zelf doen.
Kortom bij aankomst in Zuid-Afrika is alles geregeld en kan de vakantie beginnen.

Zelf rijden en alles laten regelen.

Wil je zelf het mooie Zuid-Afrika ontdekken in je eigen tempo en met een huurauto? In overleg met Afrika Reizen de route bepalen.

Afrika Reizen regelt alles voor je. De route, vliegtickets, accommodaties, excursies. Het enige wat jij regelt is een auto huren vanaf het vliegveld.

Hoe relaxed kan een vakantie in het mooie Zuid-Afrika beginnen.

Share This