Sandra en Buzz met huurauto op reis

Buzz en ikzelf zijn met regelmaat in Zuid Afrika voor werk, vooral in de omgeving tussen Port Elizabeth en Kaapstad. Als ervaren reizigers leek het ons heerlijk om na een volle werk periode, waarin we geen tijd hadden onze reis van Durban naar Johannesburg te organiseren, te laten verzorgen door Afrika Reizen, net even anders.

Met onze gehuurde auto hebben we een route gevolgd die Afrika Reizen voor ons heeft uitgezet, waarbij we zelfs nog de flexibiliteit in route en overnachting hadden die wij graag wilden. We hebben ons verzekerd gevoeld van een betrouwbare ondersteuning waarbij we tijdens onze reis wanneer we dat nodig achten, in contact stonden met Janny Meijerink die met haar kennis en ervaring ons aan een mooie reis heeft geholpen.

We hebben genoten van de Drakensbergen, het slapen in een enorm donkere Rondavel, twee dagen in het Krugerpark waarin we door een ervaren Ranger dieren hebben gezien die we nog nooit in het wild hadden gezien in Zuid-Afrika, God’s window op de route …. en als afsluiter het Apartheid museum in Johannesburg .

Share This