Over Afrika Reizen, net even anders

Afrika Reizen is opgericht door Janny Meijerink. Na 40 jaar full time werken was Janny op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na 4 maanden vrijwilligerswerk gedaan te hebben in Port Elizabeth, Zuid-Afrika, was ze helemaal verkocht. Daarna is Janny voor 1 jaar teruggegaan en toen wist ze het zeker: haar toekomst lag in hier en eind 2013 vertrok ze voorgoed naar Zuid-Afrika.

‘Ik organiseer groepsreizen voor maximaal 10 mensen per groep, maar ook voor reizen op maat kun je bij mij aankloppen! Wil je liever alleen op reis? Ik regel alles voor je. Gezellig met familie of vrienden? Kan geregeld worden. Liever niet zelf rijden? Ik werk samen met goed opgeleide chauffeurs die beschikken over alle benodigde papieren en ervaring.

De keuze voor kleine groepen is een bewuste keuze. Kleine groepen zijn flexibeler, kunnen overnachten in kleinere, sfeervolle accommodaties, eten in kleine restaurants. Deelnemen aan excursies die bij jou passen. Ook al is het een georganiseerde reis, er is veel mogelijk. Waar mogelijk reist Afrika Reizen niet via de snelweg. Samen met de chauffeur kunnen we veel vertellen over het prachtige Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika; een groot land met veel verschillende bevolkingsgroepen met ieder zijn eigen cultuur, gebruiken en taal. De variatie in natuur is enorm: van hoge bergen tot eindeloze stranden, van moderne steden tot kleine woongemeenschappen. Alles wat Afrika net even anders maakt vindt de reiziger terug in mijn reizen.

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. De chauffeur is een Zuid-Afrikaan en verstaat uitstekend Nederlands. Dat is Afrika Reizen, net even anders,aldus Janny Meijerink.

Stuur een mail voor meer informatie naar info@reisnaarafrika.nl

 

Share This