Hieperdepiep hoera!

Vrijdag 11 januari 2019

We verlaten Moontide, mooi verblijf en gaan richting Knysna voor de koffie.

We hebben vandaag een jarige in de groep, Marloes. De bus is mooi versierd en we zingen haar allemaal toe bij het ontbijt. Bij een verjaardag horen kadootjes, dus ook nu.

We zitten nu in De Tuinroute en zien vele bloemen en planten. Helaas zijn er vele grote branden geweest de afgelopen jaren en dat is ook goed te zien. Ruim 40.000ha aan bossen is verloren gegaan door de brand.

Knysna is een leuk Plaatsje waar veel toeristen stoppen om te gaan winkelen en voor koffie. We blijven hier een uurtje en gaan dan door naar Plettenberg. Hier gaan we een boottocht maken voor de dolfijnen-walvissenjacht. Het weer is geweldig en onze groep is de enige op de boot. Nu maar hopen dat we wat zien.

Helaas zien we maar 3 zeeleeuwen en daar moeten we het deze tocht meedoen. We zijn allemaal een beetje teleurgesteld, maar ja een dolfijn laat zich niet sturen. Helaas wordt het eiland met de vele zeeleeuwen overgeslagen en daar is Janny het niet mee eens. Ze onderneemt actie stuurt een bericht naar de eigenaar. Het antwoord moet nog komen.

We gaan na de tocht richting Tsitsikamma, waar we langs de bungy jump plek komen.

We rijden het Storms River Mouth park binnen en pikken een dame op die in het restaurant werkt.

De eindbestemming is de hutten op palen, geweldig wat mooi en dicht aan het strand. Er zijn veel bavianen in de buurt, dus ramen en deuren dichthouden.

‘s Avonds eten we in Tsitsikamma Lodge  waar we een buffet hebben.  Maar eerst champagne voor de jarige en daarna een feestelijke taart. Daarna nog even nazitten en dan naar bed.

Betsy

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Share This