Dinsdag 17 april 2018

Na afscheid van Peet te hebben genomen, gaan we richting Graaf Reinet. Onderweg genieten we van de verschillende kleuren groen, de bergen en de mooie wolken.
De bloeiende agaves steken mooi tegen de lucht af en we zien diverse traditionele molens. We drinken koffie bij Polka, dit keer niet bezweken voor het heerlijke gebak. Door naar de Spar voor lunch-inkopen. Onderweg spot Diny diverse dieren, apen op paaltjes of elektrische draden, springbokken, kudu’s en struisvogel

Na de grote vlakte zijn we in het glooiende land met diverse soorten cactussen. Rond 13.30 komen we bij Addo aan voor de safari-tocht, die om 3 uur begint. We spotten heel wat dieren, rode hartenbeest, kudu’s en prachtige bokken. Er zijn in totaal 2000 bokken in het park. Verder zien we zebra’s, wrattenzwijnen met jonkies van verschillende leeftijden. En dan zien we in de verte olifanten, heel veel olifanten. Ze zijn zich aan het badderen, we zien er zeker 50 bij elkaar; groot en klein.
Naast al het groen staan er hier en daar wat bloempjes met verschillende kleuren. De blauwe pluimage staat over het hele park verspreid tussen de struiken.

De dag wordt afgesloten met een braai en kampvuur. Al met al een bijzonder geslaagde dag.

Greet

 

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Share This