Dinsdag 12 november 2019

Een dagje Lesotho

Na een heerlijk ontbijt vertrokken uit het Lavendel Hill.Wat een fantastische plek en wat hebben we genoten. We vertrekken richting Drakensberg en het is zonnig zomers weer. Het is een prachtige rit via Harrismith, Sterkfontein en Bergville.  De Drakensberg heeft een lengte van 1000km en is van Zuid-Afrika naar Lesotho. Onderweg komen we veel akkerbouw, uitgestrekte graslanden en zandsteen formaties tegen. We stoppen bij de Sterkfonteindam, die helaas voor minder dan de helft gevuld is. De zon schijnt tegen de bergen en op het water; een plaatje. Bij Klein Zwitserland , de naam zegt al dat we daar een mooi uitzicht hadden, stoppen we voor koffie.

Voordat we naar onze accommodatie gaan, stoppen we bij Drakensberg Canopy tours om te kijken of er mensen in onze groep zijn die hier aan mee willen doen. Daarna rijden we door naar een prachtig Champagne Castle Hotel, waar we gebruik maken van een heerlijke lunch.

Zo gaan de 4 mensen op stap naar de Zipp-Line , twee mensen gaan mee voor de support en anderen gaan wandelen. Canopy tours houd in dat je aangelijnd word aan een Zipp-Line , deze gaat over diverse diepte’s . Dit was een vrolijke geweldige ervaringen. Ook moest er goed op de tas worden gelet, er waren apen die heel snel er met een tas vandoor ging en het bakje yoghurt wel lekker vonden dat er in zat. Zo hadden Zipp-Liner’s en wandelaars een vrolijke gezellige middag.De wandelaars genoten van de wandeling, al was het wel erg warm en liepen richting de Canopytours. Onderweg werden ze opgepikt door Younes en samen rijden we verder naar de accommodatie.

Deze middag werd afgesloten met een drankje en s avonds een heerlijk buffet.

Een actieve dag met een randje en voor elk wat wils.

Frits Juurlink

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Share This